Warna 1   Warna 2   Warna 3      
msen
A- A A+

Nilam Puri: Satu sesi penerangan mengenai GST telah diadakan di bilik seminar Yayasan Islam Kelantan pada 2 November 2014. Majlis ini dihadiri oleh kakitangan Pejabat Yayasan Islam Kelantan dan ianya dianjurkan oleh Bahagian Pelaburan Yayasan Islam Kelantan dengan tujuan memberi kefahaman kepada kakitangan Yayasan Islam Kelantan mengenai GST yang akan dilaksanakan pada 1 April 2015 iaitu tahun hadapan.

Majlis ini dipengerusikan oleh Tuan Hj Abdul Kadir bin Othman Penolong Pengarah Pelaburan yang mengalu-alukan kedatangan En Suhaimi bin Yaacob Pegawai Bahagian GST, JKDM Kota Bharu, Kelantan. Dalm ucapan YM Pengarah YIK Tuan Hj Tengku Azmi bin Hj Jaafar meminta kakitangan Yayasan Islam Kelantan agar memberi penumpuan terhadap topik yang akan dibentangkan ini serta kepentingannya dalam menghadapi GST pada masa hadapan.

Sesi penerangan ini berjalan dengan baik selama 2 jam, dan diakhiri dengan sesi soal jawab yang mendapat maklumbalas yang baik dari para peserta. Majlis berakhir pada pukul 12.00 tengahari. 

BERHUBUNGI DENGAN KAMI

FacebookTwitterFlickrYoutube

PENAFIAN:

Yayasan Islam Kelantan tidak bertanggungjawab terhadap apa-apa kehilangan atau kerugian yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat atau daripada kecacatan atau kesilapan kandungan di dalam laman web ini.

KEMASKINI PORTAL

  • Dikemaskinikan pada : 01 Jun 2020.
© Yayasan Islam Kelantan 2020

Search