Warna 1   Warna 2   Warna 3      
msen
A- A A+

Nilam Puri, 9 April 2015 – Telah berlangsung Majlis Kejohanan Sukan Sekolah-sekolah Agama Yayasan Islam Kelantan 2015. Kejohanan tersebut telah mempertandingkan 9 acara sukan iaitu Bola Sepak, Bola Tampar (L), Badminton (L), Pingpong (L), Sepaktakraw, Bola Jaring, Bola Tampar (P), Badminton (P) dan Pingpong (P).

Majlis Penutup Kejohanan Sukan Sekolah-sekolah Agama Yayasan Islam Kelantan 2015 telah diadakan di Dewan Besar Yayasan Islam Kelantan, Nilam Puri. Majlis tersebut telah dirasmikan oleh Exco Pengerusi Jawatankuasa Kerajaan Tempatan, Perumahan, Belia dan Sukan Negeri Kelantan YB Dato' Hj. Abd. Fattah B. Hj. Mahmood. Turut berucap YM Pengarah Yayasan Islam Kelantan Tengku Ab Rahman B. Tuan Yunus dengan ucapan tahniah kepada pelajar, guru-guru serta ahli jawatankuasa yang terlibat dalam menjayakan program tersebut. YM Pengarah Yayasan Islam Kelantan juga memberikan kata-kata semangat dan harapan terhadap pertandingan KESSUMA yang bakal diadakan pada bulan Jun nanti di Johor Darul Takzim.

Berikut merupakan keputusan penuh Kejohanan Sukan Sekolah-sekolah Agama Yayasan Islam Kelantan 2015 :

BERHUBUNGI DENGAN KAMI

FacebookTwitterFlickrYoutube

PENAFIAN:

Yayasan Islam Kelantan tidak bertanggungjawab terhadap apa-apa kehilangan atau kerugian yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat atau daripada kecacatan atau kesilapan kandungan di dalam laman web ini.

KEMASKINI PORTAL

  • Dikemaskinikan pada : 01 Jun 2020.
© Yayasan Islam Kelantan 2020

Search