Warna 1   Warna 2   Warna 3      
msen
A- A A+

Telah berlangsung satu Majlis Keraian Kontijen Kelantan KESSUMA & MIISMAM 2015 bersempena mendapat Johan Keseluruhan dalam KESSUMA 2015 & Tempat Ketiga dalam MIISMAM 2015. Turut hadir YB Dato' Hj Abdul Fattah Mahmood, Pengerusi Jawatankuasa Kerajaan Tempatan, Perumahan, Belia dan Sukan Negeri Kelantan dan YM Hj Tengku Abdul Rahman bin Tuan Yunus, Pengarah Yayasan Islam Kelantan.

Majlis berlangsung pada pukul 12:00 tengahari di Restoran Syam, Kota Bharu, Kelantan. Majlis tersebut dimulakan dengan ucapan alu-aluan daripada YM Hj Tengku Abdul Rahman bin Tuan Yunus dan kemudiannya ucapan daripada YB Dato' Hj Abdul Fattah Mahmood. Seterusnya diikuti dengan acara penyampaian sijil dan hadiah kepada para pemain yang telah mengharumkan nama baik Yayasan Islam Kelantan, disampaikan juga hadiah kepada jurulatih terbaik KESSUMA bagi tahun 2015. Majlis diakhiri dengan jamuan tengahari bagi semua tetamu yang hadir.

BERHUBUNGI DENGAN KAMI

FacebookTwitterFlickrYoutube

PENAFIAN:

Yayasan Islam Kelantan tidak bertanggungjawab terhadap apa-apa kehilangan atau kerugian yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat atau daripada kecacatan atau kesilapan kandungan di dalam laman web ini.

KEMASKINI PORTAL

  • Dikemaskinikan pada : 01 Jun 2020.
© Yayasan Islam Kelantan 2020

Search