Warna 1   Warna 2   Warna 3      
msen
A- A A+

Telah berlangsung satu Majlis APC (Anugerah Perkhidmatan Cemerlang) bagi tahun 2015. Majlis bermula pada pukul  8.00 malam di Dewan Bunga Emas Hotel Perdana, Kota Bharu Kelantan. Majlis dihadiri oleh YB Ustaz Dato' Haji Mohd Amar Bin Haji Abdullah, Timbalan Menteri Besar Kelantan, YB Ust. Muhammad Awang, Timbalan Pengerusi Jawatankuasa Pembangunan Insan Pendidikan dan Pengajian Tinggi dan YM Haji Tengku Ab. Rahman bin Tuan Yunus, Pengarah Yayasan Islam Kelantan.

Majlis dimulakan dengan ucapan alu-aluan daripada YM Haji Tengku Ab. Rahman bin Tuan Yunus dan kemudiannya diikuti oleh ucapan daripada YB Ustaz Dato' Haji Mohd Amar bin Haji Abdullah. Seterusnya ditayangkan clip video aktiviti-aktiviti Yayasan Islam Kelantan sepanjang Tahun 2015. Sambil menjamu selera hadirin dihiburkan dengan persembahan dikir barat daripada ahli kumpulan Dikir Barat Yayasan Islam Kelantan. Majlis diteruskan dengan penyampaian hadiah bagi Pekerja Contoh Bulanan, Anugerah Pertandingan Inovasi ICT Peringkat Negeri Kelantan dan Anugerah Perkhidmatan Cemerlang bagi tahun 2015. Majlis berakhir pada pukul 11.15 malam

BERHUBUNGI DENGAN KAMI

FacebookTwitterFlickrYoutube

PENAFIAN:

Yayasan Islam Kelantan tidak bertanggungjawab terhadap apa-apa kehilangan atau kerugian yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat atau daripada kecacatan atau kesilapan kandungan di dalam laman web ini.

KEMASKINI PORTAL

  • Dikemaskinikan pada : 01 Jun 2020.
© Yayasan Islam Kelantan 2020

Search