Kota Bharu – Yayasan Islam Kelantan menyumbangkan kenderaan Ford Everest kepada Maahad Pengajian Islam untuk kemudahan pelajar-pelajar.

Majlis penyerahan berkenaan telah diadakan pada 21 Februari 2017 di perkarangan sekolah oleh wakil YM Pengarah kepada Mudirah (pengetua) mewakili pentadbiran sekolah MPI.

Dalam kunjungan terimakasih pihak sekolah telah menyampaikan penghargaan kepada YM Pengarah atas keprihatinan terhadap keperluan pelajar khususnya untuk kemudahan menyertai program-program dan aktiviti yang diadakan sepanjang tahun.

Yayasan Islam Kelantan sentiasa komited dalam melaksanakan program-program pendidikan Islam dan pembangunan modal insan di negeri Kelantan.

• Dikemaskinikan pada : 11 September 2019.