Warna 1   Warna 2   Warna 3      
msen
A- A A+

NILAM PURI - Majlis Tadarus Al-Quran 1438H/2017M sempena bulan Ramadhan Al-Mubarak bagi peringkat Yayasan Islam Kelantan (YIK) telah diadakan
di Dewan Yayasan Islam Kelantan pada 31 Mei 2017 bersamaan 5 Ramadhan 1438H. 

Majlis diserikan dengan kehadiran YAB Ustaz Dato' Bentara Setia Menteri Besar Kelantan Dato' Ahmad Yakob dan Pengurusi Pembangunan Insan, Pendidikan dan Pengajian Tinggi YB. Dato' Dr. Mohamed Fadzli b. Dato' Hj Hassan. Majlis yang dimulakan dengan bacaan tadarus al-Quran beramai-ramai dan disusuli dengan syarahan tafsir oleh YB Senator Dato' Dr Johari Mat. 

Majlis ini bermula jam 4 petang hingga solat Magbrib dan turut yang dihadiri oleh kesemua warga kerja Yayasan Islam Kelantan (YIK)
serta pengetua-pengetua sekolah Yayasan Islam Kelantan. Program ini merupakan salah satu aktiviti kerohanian tahunan dalam meraih kemanfaatan di bulan Ramadhan yang mubarak. 

BERHUBUNGI DENGAN KAMI

FacebookTwitterFlickrYoutube

PENAFIAN:

Yayasan Islam Kelantan tidak bertanggungjawab terhadap apa-apa kehilangan atau kerugian yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat atau daripada kecacatan atau kesilapan kandungan di dalam laman web ini.

KEMASKINI PORTAL

  • Dikemaskinikan pada : 17 November 2020.
© Yayasan Islam Kelantan 2020

Search