Warna 1   Warna 2   Warna 3      
msen
A- A A+

Kota Bharu, 27 Sept: Yayasan Islam Kelantan harus tampil sebagai Yayasan Pendidikan agama bertaraf nasional, demikian kata YB Dato'Dr Mohmamed Fadzli b Dato' Hj Hassan dalam majlis Keraian peserta Majlis Ihtifal Ilmi peringkat Kebangsaan di Restoran Syam hari ini.
Majlis meraikan kejayaan YIK menjuarai johan keseluruhan MIISMAM tahun 2017 turut diserikan dengan penyampaian hadiah dan cenderahati kepada pasukan yang berjaya. tiga acara yang dimenangi YIK ialah Nasyid Lelaki, Khat Perempuan dan Syarahan Bahasa Melayu Perempuan. MIISMAM pada kali ini diadakan di Maahad Al Masyhur Al Islami, Balik Pulau, Pulau Pinang.
YB Dato' Dr. Mohamed Fadzli mengucapkan setinggi-tinggi tahniah kepada semua peserya dan beliau menaruh harapan agar kejuaraan ini dapat dikekalkan untuk masa yang akan datang.
terdahulu YM Pengarah YIK dalam ucapan aluannya berharap agar peserta dapat memberi fokus untuk kecemerlangan akademik bagi melonjak pencapaian dalam semua peperiksaan akhir tahun ini.
Hadir sama dalam majlis berkenaan Timbalan Pengarah Sekolah, Penolong-penolong Pengarah, pegawai dan Penyelia Kokurikulum Yayasan Islam Kelantan.

BERHUBUNGI DENGAN KAMI

FacebookTwitterFlickrYoutube

PENAFIAN:

Yayasan Islam Kelantan tidak bertanggungjawab terhadap apa-apa kehilangan atau kerugian yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat atau daripada kecacatan atau kesilapan kandungan di dalam laman web ini.

KEMASKINI PORTAL

  • Dikemaskinikan pada : 01 Jun 2020.
© Yayasan Islam Kelantan 2020

Search