Warna 1   Warna 2   Warna 3      
msen
A- A A+

Kota Bharu : Telah berlangsung satu Majlis Keraian Kontijen Kelantan KESSUMA 2017 bersempena mendapat Johan Keseluruhan dalam KESSUMA 2017. Turut hadir YB Dato' Hj Abdul Fattah Mahmood, Pengerusi Jawatankuasa Kerajaan Tempatan, Perumahan, Belia dan Sukan Negeri Kelantan dan Timbalan Pengarah bahagian  Pengurusan dan Timbalan Pengarah bahagian Sekolah Yayasan Islam Kelantan.

Majlis bermula pada pukul 12:00 tengahari di Restoran Syam, Kota Bharu, Kelantan. Majlis tersebut dimulakan dengan ucapan alu-aluan daripada Nik Ab Rahman Bin Nik Yusof, Timbalan Pengarah bahagian Pengurusan dan kemudiannya ucapan daripada YB Dato' Hj Abdul Fattah Mahmood. Seterusnya diikuti dengan acara penyampaian sijil dan pingat kepada ketiga-tiga acara yang telah memenangi pingat emas dalam KESSUMA 2017. Ketiga-tiga acara yang telah menjuarai pingat emas ialah acara bola sepak, bola tampar lelaki dan badminton perempuan. kemudian majlis diteruskan lagi dengan penyampaian hadiah kepada jurulatih bagi ketiga-tiga acara tersebut. Majlis diakhiri dengan jamuan tengahari bagi semua tetamu yang hadir.

BERHUBUNGI DENGAN KAMI

FacebookTwitterFlickrYoutube

PENAFIAN:

Yayasan Islam Kelantan tidak bertanggungjawab terhadap apa-apa kehilangan atau kerugian yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat atau daripada kecacatan atau kesilapan kandungan di dalam laman web ini.

KEMASKINI PORTAL

  • Dikemaskinikan pada : 01 Jun 2020.
© Yayasan Islam Kelantan 2020

Search