Warna 1   Warna 2   Warna 3      
msen
A- A A+

Kota Bharu : YAB Ustaz Dato' Bentara Kanan Menteri Besar Kelantan hari ini meraikan pelajar dari negara Kyrgyzstan dalam satu Majlis Khas Graduasi Khas yang diadakan di Pejabat Menteri Besar Kelantan. Majlis pada 17 disember 2017 ini adalah penghargaan khas kepada Abdullah bin Abdyshukur Ismailov, pelajar lepasan Maahad Tahfiz Al-Quran Wal Qiraat, beliau berjaya menamatkan hafazan 30 juzuk al-Quran pada 27 April 2017 setelah empat tahun menuntut di Maahad berkenaan.

Bapa pelajar , Dr Abdyshukur Ismailov yang juga merupakan seorang profesor pengajian Islam di salah satu universiti dalam negara tersebut menyatakan rasa syukur dan berterima kasih kepada Kerajaan Negeri Kelantan di atas kejayaan anaknya menjadi seorang alhafiz.

Turut hadir di Pejabat Menteri Besar Kelantan, YB Pengerusi Pembangunan Insan, Pendidikan dan Pengajian Tinggi, Dato' Dr Mohamed Fadzli b Dato' Hj.Hassan, Adun Melor YB Dr Md. Yusnan b Yusof dan YM Pengarah Yayasan Islam Kelantan, Haji Tengku Ab Rahman bin Tuan Yunus, timbalan-timbalan pengarah,pegawai-pegawai Yayasan Islam Kelantan serta ahli keluarga pelajar berkenaan.

BERHUBUNGI DENGAN KAMI

FacebookTwitterFlickrYoutube

PENAFIAN:

Yayasan Islam Kelantan tidak bertanggungjawab terhadap apa-apa kehilangan atau kerugian yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat atau daripada kecacatan atau kesilapan kandungan di dalam laman web ini.

KEMASKINI PORTAL

  • Dikemaskinikan pada : 17 November 2020.
© Yayasan Islam Kelantan 2020

Search