Warna 1   Warna 2   Warna 3      
msen
A- A A+

KOTA BHARU – Yayasan Islam Kelantan (YIK) dengan kerjasama Institut Latihan Perguruan Kelantan (ILPK) telah berjaya menganjurkan Kursus Pendidikan Berterusan Kumpulan 2 Fasa 2 di Dewan Bakti, Institut Pendidikan Guru (IPG) Kota Bharu, Kelantan. Kursus yang dianjurkan tersebut berjalan selama 3 hari bermula 27 Januari 2019 sehingga 29 Januari 2019 dan dihadiri oleh peserta seramai 101 yang terdiri daripada guru-guru lantikan baru sekolah kelolaan Yayasan Islam Kelantan.


Dalam perasmian penutup yang disempurnakan oleh YABrs Pengarah ILPK, Dr. Yaakob bin Yusoff, beliau menzahirkan harapan kepada guru-guru agar bersedia dari segala aspek mental dan fizikal untuk menghadapi mehnah dan cabaran dunia pendidikan masa kini dan seterusnya berjaya membentuk jati diri pelajar yang cemerlang dunia dan akhirat.

BERHUBUNGI DENGAN KAMI

FacebookTwitterFlickrYoutube

PENAFIAN:

Yayasan Islam Kelantan tidak bertanggungjawab terhadap apa-apa kehilangan atau kerugian yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat atau daripada kecacatan atau kesilapan kandungan di dalam laman web ini.

KEMASKINI PORTAL

  • Dikemaskinikan pada : 01 Jun 2020.
© Yayasan Islam Kelantan 2020

Search