Warna 1   Warna 2   Warna 3      
msen
A- A A+
Majlis Sambutan Hari Raya Yayasan Islam Kelantan 1440H/2019

Nilam Puri : Yayasan Islam Kelantan telah menganjurkan Majlis Sambutan Hari Raya Aidilfitri pada 25 Jun 2019 bersamaan 21 Syawal 1440H bertempat di Dewan Besar Yayasan Islam Kelantan, Nilam Puri.

Majlis sambutan ini juga telah dihadiri oleh YAB Dato’ Bentara Kanan Ustaz Haji Ahmad bin Yacob, Menteri Besar Kelantan, YB Dato’ Haji Mohd Amar bin Abduullah, Timbalan Menteri Besar Kelantan, YB Dato’ Dr. Mohamed Fadzli bin Dato’ Haji Hassan, Pengerusi Jawatankuasa Pembangunan Insan, Pendidikan, Pengajian Tinggi, Sains dan Teknologi, Kerajaan Negeri Kelantan.

Majlis Sambutan Hari Raya ini bermula pada jam 11.00 pagi setelah YAB Menteri Besar Kelantan selesai mempengerusikan Mesyuarat Lembaga Yayasan Islam Kelantan yang bermula pada jam 8.00 pagi.

Kemeriahan sambutan ini diserikan juga dengan kehadiran pengetua-pengetua dari sekolah-sekolah kelolaan Yayasan Islam Kelantan.

BERHUBUNGI DENGAN KAMI

FacebookTwitterFlickrYoutube

PENAFIAN:

Yayasan Islam Kelantan tidak bertanggungjawab terhadap apa-apa kehilangan atau kerugian yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat atau daripada kecacatan atau kesilapan kandungan di dalam laman web ini.

KEMASKINI PORTAL

  • Dikemaskinikan pada : 01 Jun 2020.
© Yayasan Islam Kelantan 2020

Search