Warna 1   Warna 2   Warna 3      
msen
A- A A+

Sambutan Hari Keluarga Yayasan Islam Kelantan (YIK) bagi tahun 2019 disambut meriah sekali oleh semua kakitangan YIK. Sambutan Hari Keluarga pada tahun ini telah diadakan di Tanjung Demong Beach Resort, Bukit Keluang, Terengganu. 

Pelbagai aktivi telah dianjurkan oleh Kelab dan Kebajikan Sukan YIK seperti acara bola tampar, sepakan penalti bagi orang lelaki dewasa. Manakala, bowling kelapa dan bola jaring bagi orang dewasa wanita. 

Program diteruskan dengan jamuan makan malam. Disamping itu, ucapan alu-aluan disampai oleh Timbalan Pengarah Pengurusan YIK dan YM Pengarah YIK, Tengku Haji Abdul Rahman bin Tuan Yunus. Kemudian majlis makan malam berakhir dengan cabutan bertuah yang disempurnakan YM Pengarah YIK.

Program diteruskan pada pagi hari ke-2 dengan pelbagai acara sukaneka kanak-kanak, remaja dan orang dewasa. Program diteruskan dengan penyampaian hadiah kepada pemenang acara sukaneka dan program berakhir.

BERHUBUNGI DENGAN KAMI

FacebookTwitterFlickrYoutube

PENAFIAN:

Yayasan Islam Kelantan tidak bertanggungjawab terhadap apa-apa kehilangan atau kerugian yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat atau daripada kecacatan atau kesilapan kandungan di dalam laman web ini.

KEMASKINI PORTAL

  • Dikemaskinikan pada : 01 Jun 2020.
© Yayasan Islam Kelantan 2020

Search