Warna 1   Warna 2   Warna 3      
msen
A- A A+
Lawatan Kerja YM Pengarah YIK ke Maahad Saniah Pasir Puteh

YM Pengarah Yayasan Islam Kelantan, Engku Rajhan bin Engku Ismail mengadakan lawatan ke Maahad Saniah Pasir Puteh pada 11 Oktober 2020 untuk melihat perkembangan sekolah berkenaan dengan lebih dekat. Beliau yang tiba jam 10.45 pagi itu disambut oleh pengetua maahad, Ustaz Ahmad Suzani Jaafar, barisan pentadbiran sekolah dan guru-guru.

Dalam lawatan tersebut YM Pengarah Yayasan Islam Kelantan turut meninjau keadaan bangunan sekolah yang mengalami masalah air bertakung di kawasan sekolah kesan dari masalah sistem peparitan di bandar Pasir Puteh ketika musim banjir. YM Pengarah turut melakukan tinjauan pada dewan yang sedang dibina oleh pihak sekolah.

Lawatan ini turut disertai oleh rombongan ahli mesyuarat Pengurusan Yayasan Islam Kelantan yang terdiri daripada Timbalan-timbalan Pengarah, Penolong Pengarah Sumber Manusia, Penolong Pengarah Khidmat Pengurusan, Akauntan, Pegawai Teknologi Maklumat, Pegawai Pembangunan dan Penolong Jurutera Pembangunan

BERHUBUNGI DENGAN KAMI

FacebookTwitterFlickrYoutube

PENAFIAN:

Yayasan Islam Kelantan tidak bertanggungjawab terhadap apa-apa kehilangan atau kerugian yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat atau daripada kecacatan atau kesilapan kandungan di dalam laman web ini.

KEMASKINI PORTAL

  • Dikemaskinikan pada : 21 Januari 2021.
© Yayasan Islam Kelantan 2021

Search