Warna 1   Warna 2   Warna 3      
msen
A- A A+

Jawatan Kosong Yayasan Islam Kelantan

Jawatan Kosong

Buat masa sekarang, tiada kekosongan jawatan di Yayasan Islam Kelantan, namun tuan-puan boleh meletakkan resume saudara ke dalam Sistem Bank Resume Yayasan Islam Kelantan. Maklumat lanjut boleh dapatkan di:

http://www.yik.edu.my/v3/index.php/aplikasi/bank-resume

 

Sila dapatkan ikuti perkembangan berita dan makluman di https://www.facebook.com/YayasanIslamKelantan/

Sekian terima kasih.

Latihan Industri

Saya seorang pelajar yang ingin menjalani Latihan Industri di YIK. Bagaimanakah caranya?
Yayasan Islam Kelantan amat mengalu-alukan niat saudara/saudari untuk menjalani latihan praktikal dengan Yayasan Islam Kelantan.
 
Sehubungan dengan itu sebarang permohonan latihan praktikal, sila sertakan surat dari universiti/kolej berkenaan dipanjangkan ke pejabat Yayasan Islam Kelantan di alamat Yayasan Islam Kelantan, Peti Surat 248, 15730, Kota Bharu, Kelantan atau boleh juga email surat permohonan yang telah di-scan ke praktikal@yik.edu.my.

 * Dan adalah dimaklumkan hanya  calon yang berjaya sahaja akan dihubungi dan permohonan tuan/puan dikira tidak berjaya sekiranya tidak mendapat sebarang maklumbalas dari kami.

BERHUBUNGI DENGAN KAMI

FacebookTwitterFlickrYoutube

PENAFIAN:

Yayasan Islam Kelantan tidak bertanggungjawab terhadap apa-apa kehilangan atau kerugian yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat atau daripada kecacatan atau kesilapan kandungan di dalam laman web ini.

KEMASKINI PORTAL

  • Dikemaskinikan pada : 21 Januari 2021.
© Yayasan Islam Kelantan 2021

Search