Sambutan Maulidur Rasul Yayasan Islam Kelantan bagi Tahun 1440H/2018M

Kota Bharu : Sambutan Maulidur Rasul pada tahun ini disambut meriah oleh semua warga kerja Yayasan Islam Kelantan pada 2 Disember 2018. Majlis ini telah berlangsung di Bilik Seminar Yayasan Islam Kelantan. Majlis ini telah dihiasi dengan cemerah Maulidur Rasul oleh penceramah jemputan iaitu Y.Bhg. Dato' Dr. Johari bin Mat, Pengarah Institut Permikiran Tok Guru.

Majlis diserikan lagi dengan bacaan selawat beramai-ramai ke atas junjungan besar Nabi Muhammad (S.A.W) oleh semua hadirin. Majlis berakhir dengan solat zohor berjemaah dan makan tengah hari.

Turut hadir bersama YM Pengarah Yayasan Islam Kelantan dan timbalan-timbalan pengarah Yayasan Islam Kelantan bagi.

RSS Feed YIK

YAYASAN ISLAM KELANTAN